Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir cihetının belirtik olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda güç kayıplarının olma ihtimali ağır oranda düşmektedir.

Yangın üzere müstacel durumlarda içeriden sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül sıfır bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini dâhileriye hapseder.

Özellikle duyarlı ve ömre bedel materyallerin olduğu odaların kapılarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Ancak bapların ne tarafa çın açıldığı sorunsalı hem kullanıcılar hem bile yönetmelikle akla yatkın şekilde imalat ve montaj fail firmalar açısından en yaşamsal sorulardan biridir.

Yangın kapısı ivedili çıkış karınin kullanılacaksa o dakika vacip koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi vaziyet anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya dürüst kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları derunin bu menteşelerin sağlıklı çtuzakışması ve kapıyı sonuç kapatması gerekir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın spontane kapanması ile beraberinde devreye giren, ısı ve yamanın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı pıtrakı yoğunya kapanmaktadır.

Çift kanatlı acil çıkış kapıları, hariça sahih oluşturulan ürkü bar kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara iye modeldir.

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir yönının açıkça olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda sevimli kayıplarının olma ihtimali kritik oranda düşmektedir.

Yangın anında insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi dâhilin yangın kapısı son sıcaklıkölçer nazik bir öneme sahiptir.

Fakat dundaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda tek yangın çıkışı ve yangın merdiveni bünyelması ıztırari olarak kabul edilmektedir.

CMD Metal; nitelikli ve emniyetli yangın kapıları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın eminği dair mahir kadrosuyla Türkiye genelinde Yangın Kapısı özen vermektedir.

Report this wiki page